>tekerőlant<

szombat, március 10

Rajongóiddal és szeretőiddel nem tudom felvenni a lépést, mert nem akarom. Ma este újra belevetjük magunkat a csillagok alatti kuplerájba, hogy kiszemezgessük a legjavát. Miközben éretlen, csábító szempárok kereszttüzében igyekszel felszínre hozni a tudatalattid és eltemetni a gátlásaidat, eszedbe jutok…

Ma megint láttam egy részt a Szex és New York-ból. Kedvelem ezt a sorozatod, de fenntartásaim vannak vele kapcsolatban. Egy biztos: előbb vagy utóbb a legtöbbünk életében felbukkan ’Mr. Big’, aki visszatérésével újra meg újra felkavarja sekélyes állóvizünket. Miután tudatosodott bennem, hogy Carrie Bredshow (bármennyire is ellenkezem ez ellen) valamilyen szinten a sorstársam, egy megindító reklámblokk zökkentett ki a felismerő merengésből. Ahogyan azt javasasszony barátosném (magánemberként dalos pacsirta) mondta: „Az én helyzetemen egy kurva joghurt nem segítene”. Ha egy joghurt nem is, de még egy rész a Sex és N.Y.-ból talán újabb nagy igazságokra derített volna fényt.

A baj csak az volt, hogy már semmilyen szinten sem tudtam Carrie lelki nyomorát figyelemmel kísérni. Lekötött a sajátom.

2 megjegyzés:

Kisasszony HR írta...

Ott a pont, meg az ötös! És kösz:) A joghurtról tényleg ez a véleményem. Vége lett a Sex&Ny-nak. Ismét üres hétfők.

radi írta...

Nem tudom hogyan fogunk túlélni mostantól, Carrie bölcsességei nélkül... jobb ha felkötöm magam :p

THX